FANDOM


AlgemeenHEADER SaraVertongenTijd Sara Vroomans is de initiatiefnemer en bezieler van De Korf. Mede dankzij haar natuurlijke autoriteit wordt ze door haar collega's beschouwd als de leider. Ze heeft een nuchtere kijk op het leven én op haar patiënten. Sara is een sterke vrouw die in de voetsporen van haar vader is getreden. Het gezondheidscentrum en haar job als huisarts komen bij haar op de eerste plaats. Ze komt enerzijds streng uit de hoek, maar zal het anderzijds ook altijd voor haar team opnemen en elke case tot op het bot uitspitten. Sara is de ex-vrouw van Frederik Robrechts, met wie ze eveneens een zoontje heeft. Frederik hielp Sara met het oprichten van het gezondheidscentrum en groeide op die manier steeds dichter naar haar toe.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.